BLADE ISO RICE - Ryžovo Hrachový Proteín 1000g Čokoláda + Tričko ZADARMO

BLADE ISO RICE z hnedej ryže a hrachového proteínu má veľa výhod pre zdravie, kondíciu a všetky druhy diét a životného štýlu. Poskytuje vhodný zdroj bielkovín pre vegetariánov a ostatných, ktorí dodržiavajú obmedzenú stravu.

Skladom (9 ks)
Značka: BLADE SPORT
€20,16 €16,80 bez DPH
Kategória: Darčeky zadarmo
Hmotnosť: 5 kg

BLADE ISO RICE z hnedej ryže a hrachového proteínu má veľa výhod pre zdravie, kondíciu a všetky druhy diét a životného štýlu. Poskytuje vhodný zdroj bielkovín pre vegetariánov a ostatných, ktorí dodržiavajú obmedzenú stravu. Rovnako ako iné zdroje bielkovín, aj bielkovina z hnedej ryže má výhodu nízkotučného a nízkokalorického obsahu, preto sa odporúča ako vhodná alternatíva k mliečnym bielkovinám. Obsah rastlinného bielkovinového produktu BLADE ISO RICE je skvelým doplnkom vegetariánskej alebo vegánskej stravy, pretože bielkoviny v produkte prispievajú k rastu svalov a udržiavaniu svalovej hmoty.

Výhody BLADE ISO RICE

- 77% bielkovín z hnedej ryže,
- 13% koncentrát hrachového proteínu,
- 2 000 mg BCAA v každej porcii,
- Skvelá rozpustnosť,
- Lahodná chuť.

Pre koho je určený BLADE ISO RICE?

BLADE ISO RICE je ideálnou voľbou pre ľudí trpiacich intoleranciou laktózy a/alebo lepku alebo pre tých, ktorí sa rozhodnú pre vegánsky životný štýl, pretože neobsahuje laktózu, lepok ani GMO.

blade iso rice

Tabuľka nutričných hodnôt:

Nutričné informácie: 1 dávka: 1 odmerka (15g) (66 dávok)
  100 g 1 dávka (15 g)
Energia 1753 kJ / 415 kcal 261 kJ / 62 kcal
Tuk 6.2 g 0.9 g
z toho nasýtené 3.1 g <0.5 g
Sacharidy 13 g 2 g
z toho cukor <0.5 g <0.5 g
Vláknina 5.6 g 0.8 g
Bielkoviny 74 g 11 g
Soľ 1 g 0.15 g

 

Zloženie:

proteínový prášok z hnedej ryže (77%), proteínový koncentrát hrachu (13%), kakaový prášok, zahusťovadlo: sodná soľ karboxymetylcelulózy, aróma, sladidlo: sukralóza.

Odporúčané dávkovanie:

1/2 odmerky (15 g) rozmiešajte v 200 ml vody a miešajte v šejkri alebo použite mixér, kým sa všetok proteín úplne nerozpustí.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: