Vyššie hladiny testosterónu s Virodex XT

Vyššie hladiny testosteronu s virodex xt.

Doplnky na zvýšenie testosterónu robia zväčša zázraky u mužov, ktorí ho majú nedostatok a to najmä z dôvodov akými sú vek, zlá strava, zlý spánok, veľa stresu a tiež pretrénovanosť. Na rozdiel od skutočnej injekčnej formy nepôsobia tak, že vaše semenníky si dajú naraz chvíľkovú pauzu, lebo môžu, ale naopak, prinútia ich pracovať viac a vy sa tak stanete opäť mužom – kráľom džungle.

Týchto 8 účinných látok nájdete v BLADE VIRODEX XT:

  1. Extrakt z koreňa maca
  2. Senovka grécka
  3. Extrakt z píly palmy
  4. Extrakt z listov žihlavy
  5. Extrakt z koreňa sibírskeho ženšenu
  6. L-arginín
  7. Čierne korenie
  8. Zinok

Čo je potrebné vedieť?

Maca (Lepidium meyenii walp/Žerucha peruánska/Peruánsky ženšen) je rastlina, ktorá rastie vo veľmi drsných podmienkach, vo vysokej nadmorskej výške Andských vrchov v Peru. Tam neustále odoláva silnému vetru a veľkým teplotným rozdielom medzi dňom a nocou.

Pôda v horách je navyše tvrdá a skalnatá, takže Maca prežíva tým, že nasáva minerály a vitamíny zo skál. Kruté podmienky prispievajú k jej sile a vytrvalosti, ako aj k vysokému obsahu minerálov, bielkovín a aminokyselín, ktoré sa koncentrujú v koreňoch.

Maca pomáha udržiavať prirodzenú sexuálnu aktivitu a energiu u muža aj ženy, podporuje telesnú a duševnú výkonnosť a tiež má priaznivý vplyv na plodnosť.

S Virodex XT získate v jednej dávke až 800mg extraktu z koreňa Maca.

Semená Senovky gréckej, tiež známe ako semená methi, sú bežnou zložkou indických karí, ako aj tureckej, perzskej a egyptskej kuchyne.

Semená Senovky gréckej sú často vyhľadávané, pretože prispievajú k normálnemu metabolizmu tukov, glukózy a inzulínu, podporujú produkciu mlieka, regeneráciu po pôrode, pomáhajú ustáliť mesačný cyklus po narodení bábätka a prispievajú k udržaniu rovnováhy pH v žalúdku.

Štúdie naznačujú, že doplnky senovky gréckej môžu zvýšiť libido u mužov aj žien.

Štúdia 1.

Štúdia 2.

S Virodex XT získate v jednej dávke až 400mg extraktu zo semien Senovky gréckej.

Extrakt zo Serenoy plazivej (Extrakt z píly palmy) podporuje urologický systém u mužov, ktorí majú benígnu hyperpláziu prostaty. K tomu dochádza v dôsledku interakcie s receptormi v dolnom močovom trakte, čo má za následok dysfunkciu močových ciest a hyperaktívny močový mechúr. Extrakt sa odporúča užívať v strednom a staršom veku na liečbu slabých močových orgánov, pretože posilňuje močové orgány a môže byť prirodzeným liekom proti tvorbe obličkových kameňov.

Extrakt z ovocia Serenoy plazivej sa tiež odporúča užívať na zvýšenie sexuálnej túžby.

S Virodex XT získate v jednej dávke až 200mg extraktu z ovocia píly palmy.

Extrakt z listov žihľavy podporuje metabolické procesy, hematopoetické funkcie a stimuluje detoxikáciu. Priaznivo pôsobí na obličky, kostný a kĺbový systém a imunitu.

S Virodex XT získate v jednej dávke až 200mg extraktu z listov žihlavy.

Sibírsky ženšen je podobný pôsobeniu skutočného ženšenu (Panax ginseng). Rastie vo východnom Sibíri, Číne, Kórei a Japonsku. Tradičná medicína týchto regiónov ho používa už viac ako 4000 rokov ako prostriedok na zvýšenie vitality a životnej energie, antidepresívum, stimuláciu, zvyšovanie vytrvalosti a imunity. Je tiež známy svojimi detoxikačnými účinkami.

S Virodex XT získate v jednej dávke až 200mg extraktu z koreňa sibírskeho ženšenu.

Arginín je jedna z veľkého množstva aminokyselín, ktoré sú nevyhnutne potrebné k správnemu vývoju a rastu človeka. Táto aminokyselina je považovaná za poloesenciálnu, čiže je potrebné ju prijímať z potravy aspoň v malom množstve, pretože telo nie je vždy schopné vyprodukovať dostatočné množstvo tejto látky.

V ľudskom tele plní dôležitú funkciu pri tvorbe oxidu dusnatého a kreatínu, čo je dôležité najmä vo fáze rastu svalovej hmoty. Najnovšie výskumy ukazujú, že arginín môže v určitých prípadoch zvyšovať hladiny rastového hormónu v ľudskom tele a taktiež môže znižovať krvný tlak.

S Virodex XT získate v jednej dávke až 200mg L-arginínu.

Extrakt z čierneho korenia priaznivo ovplyvňuje trávenie (najmä tukov), krvný obeh, chuť do jedla, funkciu pečene a žlčových ciest. Podporuje funkciu červených krviniek, preto pomáha aj pri chudokrvnosti. Zvyšuje tiež prekrvenie svalov.

S Virodex XT získate v jednej dávke až 4mg extraktu z čierneho korenia.

Zinok podporuje udržanie normálnej hladiny testosterónu v krvi, prispieva k správnej látkovej premene makronutrientov (sacharidy, tuky, bielkoviny), syntéze bielkovín, k ochrane buniek pred oxidačným stresom, plodnosti a k správnej reprodukčnej funkcii.

S Virodex XT získate v jednej dávke až 16mg tohto vzácneho minerálu.

Ako užívať

Užívajte 4 kapsuly denne, najlepšie 2 kapsuly ráno po prebudení a 2 kapsuly večer. Ideálne v kombinácií s jedlom.

Záver

S týmto doplnkom nielen že si navrátite svoju mužnosť, ale tiež získate množstvo ďalších benefitov pre svoje zdravie a vitalitu.

Vyššie hladiny testosteronu s virodex xt