Orieškové maslo je malý veľký zázrak

Orieškové maslo je malý veľký zázrak

Arašidové maslo je samo o sebe skvelou pochúťkou, na ktorú však ešte donedávna viacerí nazerali cez prsty. Celý fitness priemysel tieto maslá odcudzoval práve pre ich vysoký obsah tukov. Boli zatracované a dnes sú velebené. Stali sa súčasťou každého správneho kulturistu a tvoria neoddeliteľnú súčasť vyvážených zdravých jedálničkov. Dôležitý je však správny výber. Lebo nie je maslo ako maslo.

Napríklad naše BLADE PEANUT BUTTER je vyrobené jedine a len z arašidov. Nenájdete v ňom žiadne prídavné latky, dochucovadlá či iné zložky, ktoré tam nemajú čo robiť. Zložené je len z kvalitných pražených arašidov, má skvelú chuť, krásne krémovú konzistenciu a ak ho nechcete vyjedať len tak lyžičkou priamo z pohára, môžete si ho pridať do svojej raňajkovej či potréningovej kaše, natrieť na kvalitné pečivo alebo pridať do niektorého chutného fit koláča.

Keďže obsahuje vysoké množstvo bielkovín a my vieme, že práve bielkoviny prispievajú vo veľkej miere k budovaniu a udržaniu si svalovej hmoty, je BLADE arašidové maslo ideálne pre každého, kto si chce doplniť svoj jedálniček niečím lahodným a naozaj kvalitným.

Okrem bielkovín je arašidové maslo plné zdravých tukov, ktoré vaše telo potrebuje pre svoje správne fungovanie. Keďže neobsahuje žiadne pridané cukry, je ideálnym spoločníkom aj pri redukovaní váhy.

Je to vaša „sladká“ odmena bez výčitiek. Je síce pravda, že veľa tukov = veľa kalórií, no tieto vám dodajú kopec energie na všetky vaše aktivity počas celého dňa. Preto jedno naše malé odporúčanie – arašidové maslo sa oplatí konzumovať hneď ráno.

Ak sa na to pozrieme ešte z bližšia, zistíme, že dve polievkové lyžice arašidového masla obsahujú zároveň aj dva gramy prospešnej vlákniny. Tá je nevyhnutná pre správne fungovanie nášho trávenia. Na našom trhu nájdete samozrejme potraviny oveľa bohatšie na vlákninu, ale ruku na srdce – ktorá z nich chutí tak dobre, ako arašidové maslo? :)

Možno vás prekvapí informácia, že arašidové maslo obsahuje aj vysoký podiel draslíka, ktorý pomáha nášmu telu chrániť a kontrolovať zdravý pomer vitamínov.

Aj napriek toľkým superlatívom si treba dávať veľký pozor na to, aké arašidové maslo kupujete a najmä kde ho kupujete. V obchodných reťazcoch často narazíte na maslá v krásnych obaloch, ktoré však v sebe ukrývajú čosi, čo sa na pravé arašidové maslo len podobá. Často majú obsah arašidov niekde pod hranicou 85%, sú umelo dochucované a vo veľkom sladené. V takomto prípade sa z tejto skvelej pochutiny razom stáva pomerne dosť nevhodná potravina.

Nenechajte sa preto nachytať a stavte na kvalitu. Tú vám ponúkame my a naše skvelé BLADE PEANUT BUTTER.

Ak nie ste práve fanúšikom čistého arašidového masla, skúste naše BLADE SALTED CARAMEL CREAM, ktorý je našou úplnou novinkou. Obohatený je o prémiový proteín, aby bol ešte chutnejší a zdravší. Rovnako je bez pridaného cukru a iných dochucovadiel. Ak ho pridáte napríklad na svoje palacinky či misku ovocia, zažijete niečo, o čom je naozaj ťažké písať :) Presvedčte sa sami TU.

V prípade, že zbožňujete nutellu a jej podobné lieskovo – orieškové nátierky, ktoré vám však nedajú naozaj nič plnohodnotné, nezúfajte. Máme niečo skvelé aj pre vás. BLADE PRO NUT je náš prémiový maslový krém z kakaa a pravých lieskovcov. Žiadna kopa cukru, žiadna aróma, len poctivé suroviny.

Navyše, má pridaný proteín, ktorý prispieva k rastu a udržaniu svalovej hmoty. Ale to už predsa viete :) Od tejto skvelej a zdravej pochúťky vás delí už iba jeden klik TU.